mandag 7. februar 2011

Kor kan du bestille revevarsler/driveway patrol.

Denna linken funke i 27 daga f.o.m den 22 Februar. Så her e det god tid te å bestille fleire.
Her kan du bestille en driveway patrol,2 pakk te under 300.- ink frakt. Kjøpesummen e under 200.- så du får den levert på døra uten toll/mva. Rundt 1.5 uka tar det fra du bestill te du motar den.
Motakeren går å på en 4.5V eleminator eller 3 stk C-batteri. Eleminator`n får du på Claes Olson te 149.-
http://cgi.ebay.com/2-WIRELESS-DRIVEWAY-PATROL-Motion-Activated-Alarm-/110439668601?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19b6b79b79

6 kommentarer:

 1. Hei, hvilken eliminator er det du har koblet til?

  Er det denne :
  Baterieliminator
  ART 36-4447 149,00

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann.

   Den eleminatoren såm æ bruka e ikke heilt idæntisk me den såm du har ref te dær. Min går fra 5V og opp. Men det e samme mærke,å ser likens ut. Så æ vil tru at den vil funke såm snus den du ref te. Husk bære på å snu rætt +/- når du kobble det te.
   Løkka te:-)

   Slett
  2. Takk for svar og tips ang varsler:)Har nå drevet å modda varsleren etter "pulver" oppskrifta! har et spm til ang denne og det er som følger:

   Ser at det er mulig å ta ut dekslet som dekker det meste av sektoren til føleren, har du gjort det? vil det gi et breder registreringsfelt? er bare en tynn stripe som "slipper" sensoren til slik som den er orginal..?

   mvh

   kammerbruker

   Slett
  3. Hiesann.
   Har testa sensoran uten det dækslet inni. Det einaste det resulterte i va mange feilvaslinge. Så det annbefales ikke å ta den bort i det heile tatt. Men ska du absolutt ha den bort,så kan du jo sett en bit med isolasjonstape på kvær sia av"glasset"? Du vil da få litt breiare dækkningsomr før sensoren,men risikere samtidi meir feilvasling. Du må bære prøv dæ fram..men mine funka utmæsket orginalt. Det såm e vikti e batteriet di bruka. Ingenteng funka bedre en LITZHIUM batteri i kulda.

   Slett
  4. Ok, da får jeg se når jeg monterer den til helga:)

   Bra lesing på bloggen din, lykke til videre med jakta!

   Slett
 2. 69 kr på biltema før en som går fra 3V-12V, va der å handla 2 støkka.

  SvarSlett