søndag 20. februar 2011

Bomskudd i mørkna:-(

I natt kl.04.13 peip det i min Driveway Patrol.
Æ hoppa opp av sænga,å Madam Mim klaga på at det va steikanes høg lyd på den:-)
Men en gammel mann såm mæ må ha litt lyd ska han våkkne av vinterdvalen sin.
Men nokk om det. Varsleren peip kun en gang,før æ slo den av.
Tusla ne på badet,å så at mikkel va frøkteli opptatt me å grave sæ ne te"kina"
På m brillan,opp me viduet,å fram me rifle.
Står å ser litt på mikkel,mens han febrilsk grave å kikka sæ rundt.
Sikte på han i kikkerten,å plutseli så står han heilt iro å kikke sæ rundt.
Æ lar skuddet gå..å mikkel bli livredd å stekk te skogs.
Jaja..æ va sikker på at det vart en soleklar bom. Å jikk å la mæ. Men æ blei ligganes i 1 time å grubbla på ka såm jikk galt.
Et rætt å slætt dårli skudd..så ænkelt kan det sies. Å så e det ganske så truli at mikkel dokka ne i krateret sitt akkorat i det æ lot skuddet gå.

Va framme på åta nu på mårran,å fikk bekræfta mine misstanka. Skuddet hadde gådd åver ryggen på han. Neslaget i snyen va lite,å det va ikke anntydning te ekspansjon. Spora rundt 50-60 m å konkluderet me at den mikkel`n blei livredd,men e uskadd så den kjæm vell tebake.
Æ tok førøvri inn sensoran te Driveway Patrol`an mine før å mål batterian. Samt muligens bytte te Litiumsbatteri. Di har hængt oppe 1 mnd ca,man batterian va allerede svækka me 1.1V..å det synest æ e mye. Nu har det vært neri 35 minus her iløpe av den mnd,så det e vell ikke rart at dæm svækkes.
Så det bli bytta te Litiumsbatteri.
Så ska æ åpne dæm heilt opp å sjække om det e kåmmet inn nåkka kondæns. Nu e jo sensoromr på dissa ganske så snæver. 20 grader ca,men æ har sett at man kan ta bort den såm bestæmme spedninga på strålen,å få opp mot 130 grader. Det ska æ jør. Men me en sånn moddifisering,så frøkta æ feilvarslinge. Det kan æ kanske eleminere me å sætt sænsoran sånn at INGEN buske eller tre står i dækkningsomr å svaie i vind.
En test såm æ må jør,så får vi håpe det funka.
Men så langt så har mine Driveway Patrol funka strålanes.
Lægg ve et bilde av kratret te mikkel i natt,samt kulenedslage ca mett i bildet i øverkant. Beklager dårli bilde,men har ei pia på 17 mnd,såm knuste min 6700 me ei Brio-klubba på fredag,så æ har tadd i bruk en urgammel museumsjænnstand fram te æ får ny telefon i posten iløpe av næste uka håpa æ.
I natt kosa han sæ. Nedslaget av skuddet kan skimtes ca 1/3 ne fra toppen mett i bildet. Årets første bomskudd.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar