mandag 5. desember 2011

Luxus åte.

I dag va æ å jor et smat trækk synest æ.
Va på en av matbutikkan her i omr å lurte på om dæm hadde matvara,kjøtt,pålægg etc såm va gådd ut av dato.
Åjada det hadde dæm..massevis,
Å æ fikk alt..12 Gildekassa og 8 Priorkassa.
Så det kan æ annbefale andre å om å gjøre hvest du har problema me å skaffe åte,eller ikke vil bruke pænga på det.

Æ har skorre karbonada,kylling,pålægg og pølse i 3 tima nu. Å nu e æ i besittelse av ca 40 kg oppkappa åte te heile vinteren.
20 kg har æ allerede vært å spredd rundt ute på åta..mange små bita åver et stort omr.
Di resteranes 20 kg ska æ spare te påfyll hvest det bli behov.
Men æ klarte jo ikke å kutt opp alt,så det såm e ijænn har æ gitt Polar Zoo beskje om at dæm kan kåm å hente før å gi te ulvan.og di andre rovdyran i dyreparken.

Så nu kan ingen kåm å si at æ ikke e snill me mikkel:-)
(Husk det din klovn)
I dag e han fått Julepølse,Julesylte,Ribberull,Kyllingfilet,Kyllingvinga,Kylling nuggets,Kjøttkake,Karbonade me ost,Kyllingkarbonade,Kylling og Kalkunpølse,Baconpølse,Ostepølse,Pepper kalkun,Kalkunfilet me urter,Roastbeef,Servelat,Spekeskinke,Sognemorr,Gårdsmorr,Fenalår,Seranoskinke,Kjøttdeig av svin,Røkte og salta svineknoka,Yttrefilet,Salt lammekjøtt og en umassen av førskjellie pølsevarianta såm æ ikke huska navnet på,samt nåkka kylling greier.
Så nu kan mikkel kom å ha julebord.
Kyllingvinga,Pølse og julesylte i skjønn førrening.

Æ kan ikke skjønn ainna einn at detta må bli bra te mikkel?? Julebord sesongen har starta i Salangsdalen.

2 kommentarer:

  1. Nå mangler mikkelbare en ting: Aquavit så skulle det være fullkomment :-)

    SvarSlett
  2. Kosn butikk va du å fikk alt det dær?

    må en runde en dag å hør æ å :-) TOPP!!

    SvarSlett