torsdag 22. desember 2011

Nedisa sensora,å inteligænt mikkel.

Det har vært stille på åta her ei stund nu. Å æ har ikke hængt mæ så my opp i det,men har lagt mærke te et og ainna nytt rævespor på jordet mellom mæ og naboen.
Å i mårrest så så æ ikke mindre enn 2 nye spor. Så æ bestæmte mæ før at æ måtte ut å sjække di,å se kor dæm endte opp.(I rættning åta)
Stor vart åveraskelsen da æ kåm opp te åta,å så kor mye mikkel hadde tura dær oppe. Å det uten at varsleran har slådd ut. Det synest æ va litt rart,å æ måtte opp te kvær sensor å se. Åjoda du..æ bor jo på en gudsførlatt plass såm e svine kald..å ei åpen ælv 150 m unna sensoran. Dæm va full av rim..så full at dæm ikke slo ut på mæ når æ passerte på 4-5 meter engang.
Så æ skrapa av di me fingran,å di lyste villi vækk. Så da rægna æ me at dæm vil funke i natt,å at det bli litt pangapanga på mæ.
Men så æ nævnte tiliar,å sku jo sjække spor..å på åta va det vannvetti me spor. MEN..den jækeln såm går her nu e inteligænt. Den går ikke så langt fram mot sensoren såm vende ut på jordet,at den slår ut. Den stoppe litt før den. Så en kobinasjon av neisa sensora å en vannvetti taktisk mikkel,har jort at det ikke har blidd ræv på mæ på ei stund nu. Men i natt håpa æ at det ordna sæ.
Så ætter jul ska æ ut å ha på frostvæska på sensoran mine.
Så bor du på en fukti og kald plass,å bruke varslera? Vært obs på at du kan få et rimproblem under spesielle forhold

Detta klar ikke mikkel å jør på ei natt nei. Sensoren står heilt i te høyre i bildet,
å peike rætt ut på jordet. Mikkel har stoppa akkorat tætt før sensoren.

Her ser du et markant skille..en smart jækel det her.
Men sensoren te venstre på åta,burde har fanga opp detta,men pga rim har den ikke det.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar