tirsdag 7. desember 2010

Bomskudd:-(

Fan...sku vell egentli had nr.10 i boks nu,å et lite jubileum. I stede vart det grubbling å førrbainnelse før at æ bomma.
Fikk ikke såve i natt pga ekstremt ondt i ryggen. Så kl.02.55 sto æ opp å sku ta mæ en vidundertabelett. Kikka nu ut,men så ingenting. Opp i skapet å henta medisin,å snur mæ å kikka en gang te. Da står ræven i jord-kanten. 2 m te sies før dær æ skaut den forje. Fort fram med rifla,å ladde den. Kikka i kikkerten å ser den står..eller rættare sakt den sett på samme plass. Sikta godt syns æ. Sakte inn me trøkkarn,å så smell det. Men ræven lægg bære på sprang,tydelivis livredd,men uskadd. Æ fatta da ikke koffør æ bomma. Va ute i mårrest å sjækka skuddplassen,å fant bære littegainn pæls,å null blod. Følgte sporan 50 m,å ser at den ikke har blødd,samt at den har bynnt å gå når den kåm inn i litt skog(ætter 20 m ca). Ærgo har æ kun snærta den i frammkant.
Har jo grubbla en del på koffør æ bomma,å kåmmet fram te at æ blir lurt av skyggen fra lyset. Ræven ser da litt større ut einn ka den egentli e fra den venkelen den står når den e på den sia av lyset..
Men æ må ut seinar i dag å ta et testskudd før å se om det har skjedd ei førrandring dær...
Fan..fan..fan..så ænkelt e det.
Ræven går førbi åta næsten kvær natt,men ikke ned på åta,å ikke i omr før sensor´n på varsler´n heller. Tru om den reager på at den hæng i ei buska dær?? Eller e det såm æ frøkta,at de ikke e så begeistra før feskeslog her på innlandet? Æ had fesk i fjor å,å syns sjøl at mikkel ikke va så ivri på åta såm da det låg elg-avskjær og div kjøtt på åta såm fesk..
Men kor få tak i elg-avskjær nu???
Mått testskyt..e da ingenteng galt med rifla...
90% av bommen skyldes nokk mæ,å 10% lyse/skyggen.
Men det kjæm vell fleire sjangsa utåver:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar