lørdag 24. november 2012

(Dom)Snill mikkel.

På Tirsdag i den a uka,så kåm æ heim etter å ha vært sørafør å henta mæ bil. Dro ne på mandag me fly å kjørte opp. I.l.a dette halvainna døgnet æ va borte hadde Madam Mim vært nødt te å slå av varsler`n min..den hadde vestnokk peppe og hylt mange ganga. Nu har det sæ nu sånn at æ har had rifla hos doktoren ijænn et par uke,så da har mikkel had hærrens glade daga borti skogkainten her. Har had varsleren på før kontroll av trafikk,men det har ikke vært så vældi mye. Men da æ kåm t Bjerkvika så va æ innom våpensmeden å henta muskedundret mitt.
..æ va heime halv 10 på kvelden. Jikk ut av bilen å sa te Madam Mim at i kveld orka æ ikke ta inn rifla..æ sku ha mat å gå å lægg mæ. Før Madam Mim hadde laga mæ varm kveldsmat :-) Snill kjærring æ har?
Satt mæ ne å sku te å spis,da æ kåm på at æ måtte ha på varsleren..slo den på å plasserte ræva mi i sofan ijænn. Ca 1 min tok det før det peip. Æ spratt opp,å inn på badet å kikka i vinduet.
-Joda dær sto det en mikkel på åta å hadde pølsefæst..å rifla lå i bilen..frustreranes??? Ja.litt. Sto ei stund å kikka på han,å fant ut æ måtte prøv å kåm mæ ut i bilen å hente rifla.
Ut på trappa jikk æ,å ser at mikkel oppdage mæ..har storlyset på på gårdsplassen,så det e lyst såm dagen dær.så mikkel kan ikke unngå å se mæ. Bort te bilen å åpna døra..joda,ny bil å full pakke. Den hadde jo selvsakt tyverialarm..såm hylte såm en amerikansk politibil. Kikka bort på åta,å ser at mikkel sett på haugen å kikka på mæ. Får av alarmen,å går inn i bilen å henta rifla. lukke ijænn,å går inn i huset.

Inn på badet ijænn,å kikke i vinduet..joda mikkel sett på akkorat samme plass. Åpne viduet,å mikkel sett fortsatt.
"Skudd",-tænkte æ..f...dæm e i våpenskapet i kjellern.Æ går ne å henta 10 skudd å opp på badet ijænn.
Ladde,men ikke stille, Å mikkel sett forsatt. Rifla i vinduskarmen å mikkel sett fortsatt. Finn mikkel i kikkerten,ser han e kvit og fin i brøstet dær den sett å kikka på mæ..det va det siste den jor. 1 skudd i mørke,å mikkel va dau før den sank ihopen på åta.
Æ tænkte det va utruli at den kunne vær så"tam",men selvsakt..den har fått gådd i fleire uke å blidd vant me alt av lyda rundt her..enda ei tispe borte.

Å i går kveld i 19 tia så skaut æ enda en mikkel..dau tvært den å. Nokk ei tispa. Ingen a veid,men det kan æ ta seinar i dag.

Har dessverre brukt opp all min gratis lagerplass på nett før lagring av bilda på 1 GB. Kordan æ slætta detta eller organisere så æ får meir lagerplass veit æ ikke. Dæffør bli det ingen bilda i dag.

Har kjøpt mæ tellgang på meir lagerplass før bilda nu..


Denna tispa vart skutt i går. Inngangskrater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar