tirsdag 5. april 2011

Mikkel nr.13 denna sessongen.

Ja i kveld kl.22.45 pei det på nytt i min eminente Driveway Patrol..dudu-dudu-dudu.
Det e lekså såm den ropa på mæ..dudu-dudu må kom:-)
Æ satt å kikka på film ilage Madam Mim. Hoppa opp av sofan å glisa. Ut på bade i ei fadeli fart. Klok av skade fra sist,så tok å tak i rifla me en gang,å så åpna æ vinduet. Men ingen mikkel va å se. Kikka i en 5 min me kikkerten før å se om den kanske va oppe i skogen å vasa,men så ingen teng. La så rifla ne,å sku te å gå inn ijænn før å se ræsten av filmen. Da får æ plutseli se at mikkel kjæm ne fra skogen i skogsbilveien såm e dær. Det e såmregel dær den bruka kåm. Fram me rifla å opp i vinduet me den ijænn. Ser at mikkel e 15 m fra åta i go fart på tur rundt den. Den vise ikke tægn på å stoppe Æ lar tråkorset finn bogen å lar skuddet gå..holdet e rundt 75-80 m. Rækk såvidt å registert at mikkel bråvende å lægg opp i skogen i ei satans fart. Rækk ikke engang å få se på rompa på den om det blei træff eller bom. Så æ går inn te fruen å si æ må ut å kikke på skuddplassen.
På me klean,skisko og topphua å ut i natta. Framme på skuddplassen så ser æ kulenedslaget i snyen ca 5 m bak dær mikkel va når æ skaut. Kula har gådd heil ijænna den iaffal tænke æ,men ser værken blod eller pæls. Tænke at det blei en bom sia æ ikke hadde vett te å plystre før å få den te å stoppe...min egen feil.
Vælge å følge på sporan litt i håp om å se blod. Kan ikke skryt så vældi av den oppladdbare løkta æ har me,før den dør sakte hænn,å æ ser ikke anntydning te blod. Følge sporan i 40 m ca da løkta så vidt lag like my lys såm et stearinlys,å æ konkludere me at æ må gå i mårratirli en tur å se meir. Men da får æ plutseli se nåkka på snyen 5 m forran mæ..å dær ligg  mikkel..steine dau. Løkat va like dau nu.
Æ kan ikke sei æ va lei mæ da æ så den..ei tispa på 5.5 kg. Den e garantet drækti,før den e trille rund rundt buken. Den blei skutt me ei Norma Win Match me ei Sierra 168 grains kula(konkuranseamo). Ikke særli ægna før jakt,sjøl om denna heldivis datt. Ny innskytning i mårra me gammelamoen.

Men en anna teng..æ har en Fur-Finder ute på åta..under 50 cm sny nu..den pip enda. Sjøl om det e 14 daga sia æ la den dær. Så batterian har så langt vara i næsten 3 uka 24/7..åveraskanes. Dæm sku vare 8-10 døgn i.f bruksannvisninga.

Denna trudd den va struts å sku gjøm skotn i snyen.

Det kåm blod ut a snuten på den,men æ finn værken innganshull eller utgangshull på denna.

Stolt rævejæger me nr 13 denna sessongen,å nr 8 sia Januar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar